Contactgegevens

Vul hier jouw contactgegevens in en druk dan op volgende. Als je alle stappen bij langs loopt en alles goed invult kunnen wij een goede offerte voor je maken. Lees elke optie goed door en bedenk of dat echt is wat je wil, want aan elke extra optie zitten kosten verbonden natuurlijk.

Wat houdt het basispakket website in?

Jouw nieuwe website voldoet aan de alle nieuwste eisen en is razendsnel. Daarnaast leveren wij hem met optimale SEO instellingen.

Meer info

Volgende

Optie 1: BLOG

Als je veel informatie te delen hebt met de buitenwereld is een BLOG de perfecte uitbreiding op je website! Vooral wanneer je op je sociale kanalen mensen met de juiste triggers naar je nieuwsbericht lokt. Ook hier kunnen we je uitstekend bij helpen als je wil.

Wat krijg ik bij een BLOG?

We stylen de hele BLOG sectie en zorgen voor een goede navigatie. Maar we doen nog veel meer dan dat.

Meer info

Volgende

Optie 2: FAQ

Een FAQ (veel gestelde vragen) sectie is belangrijk wanneer je vaak dezelfde vragen krijgt van klanten. Ook wanneer potentiele klanten dezelfde vragen stellen kan dit lonen. Je kan mensen doorverwijzen naar deze sectie en in veel gevallen zullen ze daar hun antwoord vinden. Dit kan veel tijdwinst opleveren.

Wat krijg ik bij een FAQ sectie?

Ook hier stylen we alles naar wens en richten we een goede pagina in. De FAQ items implementeren we middels een handig systeem waar je eenvoudig zelf items aan kan toevoegen. Maar ook hier krijg je meer!

Meer info

Volgende

Optie 3: Portfolio

Een portfolio kan op diverse manieren gebruikt worden. Ook hier gaat een handig systeem achter schuil en werkt nagenoeg hetzelfde als een BLOG. Je kan het gebruiken om je werk te laten zien, zoals wij hier doen. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld vestigingen in dat systeem te gooien zoals we voor deze klant gedaan hebben.

Wat krijg ik bij een portfolio sectie?

Dit systeem lijkt veel op het BLOG systeem en de werkzaamheden zijn nagenoeg hetzelfde, maar ook hier stylen we alles naar wens en voldoet het aan onze strenge eisen.

Meer info

Volgende

Optie 4: Extra vindbaarheid

Je mag er vanuit gaan dat wij de website optimaal opleveren qua SEO. Echter om echt opgemerkt te worden door Google is er meer nodig. Eén van de opties die wij onze klanten aanbieden zijn landingspagina. Met behulp van dit traject gaat je website zeker sneller opgemerkt worden. We maken deze landingspagina's op basis van onderwerpen en plaatsnamen.

Meer info

Afronden

Klaar voor je offerte?

Om een goede offerte uit te kunnen brengen is van groot belang dat bovenstaande informatie correct ingevuld is. Controleer daarom alles goed.

Is alles naar wens ingevuld?

Top! Dan ontvang je binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte van ons! :)