Looks Clinics

Looks Clinics is een focuskliniek voor ooglidchirurgie. In hun behandelkamer verrichten zij naast cosmetische ooglidchirurgie (boven-en onderooglidcorrecties) ook medische ooglidchirurgie (entropion, ectropion en verwijderen van kleine tumoren).

Online marketing Looks Clinics

Aan ons de vraag of wij de online marketing op wilde pakken. Wij begonnen met het bouwen van een compleet nieuwe WordPress website die uitgebreid gaat worden met een WooCommerce webshop. Om er voor te zorgen dat de website goed vindbaar wordt hebben ze gekozen voor een SEO optimalisatie traject. Daarnaast mochten wij de foto- en videografie voor onze rekening nemen.

Fotografie voor Looks Clinics

Looks Clinics website

Deze website moest overzichtelijk worden met waardevolle content voor potentiele klanten. Het menu moest dan ook duidelijk en overzichtelijk worden, daarom hebben we gekozen voor een megamenu waarin we meteen veel informatie kwijt konden per onderwerp.

De website mochten wij verrijken met foto- en videografie. Ook zijn alle teksten SEO geoptimaliseerd waardoor de website nu ontzettend goed scoort in onze tests.

Bekijk de website hier.

Webdevelopment Looks Clinics

Videoproductie Looks Clinics