Copywriting is niet makkelijk

Het is niet gemakkelijk kwalitatieve teksten te schrijven. Vaak weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen. Loop je gaandeweg het schrijven vast op een zogenaamd “writersblock”. Of heb je er simpelweg geen tijd voor. In zulke gevallen helpen wij je graag met onze copywriting service.

Of het nu gaat om een SEO teksten, advertenties, posts, bedrijfsplan of zelfs een e-book. Wij schrijven kwalitatieve teksten met een duidelijke boodschap in je eigen “feel”. Middels een interview wordt je boodschap digitaal vastgelegd op audio. De duur van het interview is geheel afhankelijk van het lengte van het gesprek. We transcriberen het gesprek en redigeren het tot een redactioneel artikel met heldere boodschap.

copywriting

Verschillende soorten teksten

SEO teksten

Het schrijven van goede SEO teksten kan grote uitdagingen opleveren. Je hebt zoekwoorden die je natuurlijk wilt vermelden maar het moet voor de lezer ook fijn te lezen zijn. Wij gebruiken hier diverse software voor om die verhouding perfect te krijgen.

Advertentie teksten

Wanneer je een advertentie maakt heb je vaak niet veel woorden. Dit betekent dat je in korte bondige zinnen iemand moet triggeren. Vervolgens wil je dat met behulp van goede ‘call-to-actions’ iemand actie onderneemt.

Bedrijfsplan teksten

Ga jij een nieuwe onderneming starten of jezelf opnieuw uitvinden? Is jouw bedrijfsplan van essentieel belang voor bijvoorbeeld het binnenhalen van investeerders? Zorg er dan voor dat het taalgebruik correct is en het desbetreffende publiek aanspreekt. Wij kunnen je daar uitstekend bij helpen!

Social media posts

Het bijhouden van je social media wordt naar mate je bedrijf groeit steeds moeilijker. De belangen worden echter steeds groter en je wilt natuurlijk wel gevonden worden. Het is gratis publiciteit waarmee, als je het goed doet, een enorm publiek kan bereiken. Wij beheren diverse social media accounts en wij zorgen ervoor dat jij gevonden en gevolgd wordt!