Waarom Google Ads

Zien en gevonden worden, dat is waar het tegenwoordig om draait. Er zijn vele manieren om je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. E2O media is hiervoor jouw full-service marketing specialist.

Wij maken grafische, video en andere creatieve creaties. Deze zetten we in op het kanaal waarbij voor jou de grootste winst te behalen is. Door het inzetten van gerichte advertenties in Google Ads zorgen wij dat je bedrijf beter scoort.

Doeltreffend adverteren

De juiste marketing mix zorgt er voor dat je niet zomaar veel geld uitgeeft aan diverse online marketing kanalen. Het is dan ook niet zinvol om zomaar te beginnen zonder dat je weet waar je doelgroep zich bevindt. Met doeltreffend adverteren bereik je meer voor minder. Bij E2O Media ben je verzekerd van een strategische partner die je op weg helpt met je keuze voor een optimale marketing strategie. Pas als we samen geloven in het juiste pakket, gaan we aan de slag. Laagdrempelig, open en overtuigend…Gericht op resultaat.

Full-service marketing partner

Wij zijn online marketing specialist met bewezen resultaat. Naast het opzetten van de juiste Google Ads campagne, wat voorheen Google AdWords heette, verzorgen wij ook je complete Facebook advertenties en voor de vooruitstrevende ondernemer kunnen we ook YouTube marketing inzetten. Maar niet alleen het maken en beheren van de advertenties, ook het maken van de creatieve content ligt binnen ons specialisme en zo heb jij met E2O media een full service partner voor al je online marketing.

google ads

Google Ads

Google Ads is het welbekende online-advertentieprogramma van Google. Google Ads is bij de meeste online ondernemers wel bekend. Voorheen bekend als Google Adwords. Wanneer je gevonden wilt worden is het adverteren via Google een goede keuze.

Gericht website bezoekers naar je site trekken?

Je webshop boosten met converterende advertenties kan met Google Ads. Wij helpen je graag met het opzetten van een optimaal presterende campagne.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Voor elk budget

Omdat wij niet in jouw portemonnee kunnen kijken, maar wel geloven in ons werk, kun je bij ons op een laagdrempelige manier je Google Ads campagnes laten starten. Klein beginnen en samen groot worden. Dat is het uitgangspunt waarmee we de drempel weg willen nemen voor ondernemers die nog niet actief zijn met Google Ads.
Ben je als online ondernemer wel al actief bezig met adverteren in Google, maar wil je weten wat er beter of efficiënter kan? In dat geval gaan we graag met je in gesprek. De klik en het vertrouwen in een goede samenwerking is belangrijk en daarom maken wij graag eerst kennis met je. Na het kennismakingsgesprek maken wij een nulmeting en geven we een advies over de veranderingen die wij op zouden willen pakken. Uiteraard zetten we ook een stip op de horizon en gaan we middel doelen werken aan een verbetering van je huidige strategie.

Met maandelijkse rapportages geven wij inzicht in het werk dat we voor je doen. Open en transparant zodat je altijd weet waar we mee bezig zijn. Immers het betreft jouw handel en dat is erg belangrijk.

google ads

Conversies

Uiteindelijk draait alles om het behalen van conversies tegen een zo laag mogelijk budget. Ofwel veel omzet tegen weinig kosten. Om zo veel mogelijk conversies te halen moet alles dan ook optimaal ingesteld zijn. Van de juiste navigatie in de webshop, de juiste CTA’s tot aan het “gevoel” dat je op een site krijgt. Zou je zelf iets kopen bij een webshop die je niet het goede gevoel geeft? Of waar je oneindig door moet klikken om dan eindelijk je bestelling te kunnen doen. Waarschijnlijk niet en dan is het goed om te weten dat we bij E2O media niet zomaar een Google Ads campagne op gaan starten zonder eerst naar je webshop te kijken.
Mochten er aanpassingen gedaan moeten worden aan je webshop dan geven we dat aan in een duidelijk voorstel en dit kun je dan oppakken met je website bouwer. Natuurlijk kunnen wij je daar ook bij helpen…Alles onder één dak.

SEO

Wanneer je wilt dat je website in Google gevonden gaat worden zonder veel geld uit te geven aan advertenties, dan moet je eens nadenken over SEO, ofwel Search Engine Optimization. Met SEO zorg je ervoor dat je site in de organische resultaten van Google zichtbaar wordt en dat kost je geen geld zoals dat met adverteren wel het geval is. Natuurlijk kost het wel geld om dit te laten optimaliseren, tenzij je het zelf kunt. Maar op deze manier nestelt je site zich lekker in Google en in samenspel met Ads ben je al snel de betrouwbare webwinkel waar mensen graag hun bestelling doen.

SEA

Een website kan op 2 manieren vindbaar gemaakt worden. Namelijk via de betaalde weg (SEA) en de niet betaalde weg (SEO). De betaalde weg is door middel van Google Ads wat aangeduid wordt met de term SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising. Het voordeel hiervan is dat je op een hele snelle manier bezoekers naar je site kunt halen. Voor ons is dat data die we kunnen analyseren om vervolgens de advertenties te verbeteren. Het nadeel is dat wanneer je de stekker uit de betaalde advertenties haalt, je bezoek ook direct wegvalt. Je kunt dus in het kort stellen dat je bezoekers koopt, maar zodra je niet meer betaalt aan Google dan ben je het verkeer op je website kwijt.

Mogelijkheden adverteren

Google Ads

Wij maken grafische, video en andere creatieve creaties voor o.a. Google Ads. Deze zetten we in op het kanaal waarbij voor jou de grootste winst te behalen is. Door het inzetten van gerichte advertenties in Google Ads zorgen wij dat je bedrijf beter scoort.

Facebook

Met ongeveer 1,3 miljard actieve gebruikers wereldwijd is Facebook the place to be als jij je boodschap, aanbieding of mededeling aan een groot publiek kenbaar wilt maken. Daarom is adverteren op Facebook nog altijd een waardevolle investering.

LinkedIn

Wanneer je persoonlijk LinkedIn profiel en je LinkedIn bedrijfspagina zijn aangemaakt en geoptimaliseerd is de tijd rijp voor LinkedIn advertising. Met Linkedin genereer je traffic, stimuleer je conversie en vul je je salesfunnel door inzet van betaalde advertenties.