Meer inkomsten door adverteren?

Adverteren is een doeltreffende manier om snel resultaat te behalen, mits goed ingestoken. Je kunt op vele manieren adverteren en op veel verschillende kanalen.

De meeste mensen zijn wel bekend met adverteren in Google door het inzetten van Google Ads. Ook een Facebook advertentie is niet heel onbekend. Maar adverteren in YouTube of je YouTube kanaal open zetten voor advertenties is voor veel ondernemers nog vrij nieuw. Wist je dat je geld kunt verdienen zonder geld uit te geven met YouTube? Wij wel en we vertellen je graag hoe.

On- en offline adverteren

Met E2O Media haal je een full-service partner in huis die je kan helpen met alle vormen van online en offline adverteren. Ons hoogste doel is niet de advertentie, de plaatjes, video’s of welke uiting dan ook die we voor je maken…Nee, ons hoogste doel is het resultaat dat we er voor jou mee kunnen behalen. Ofwel, wij zijn pas tevreden als jij meer omzet genereert, meer websitebezoekers hebt, meer boekingen krijgt. Maar net wat je nodig hebt:)

Rendabele strategie

Wil jij een rendabele advertentie strategie inzetten voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en we helpen je graag verder met een goed advies of zelfs een scan van je huidige strategie. Een dergelijk gesprek kost niks en levert een heleboel inzicht op. Misschien leg je onze voorgedragen verbeterpunten bij je huidige partij neer, maar wij gokken erop dat je jezelf af zult vragen waarom ze hier niet op gekomen zijn en dan staat onze deur natuurlijk wagenwijd voor je open. Sta jij open voor een kijkje naar je huidige strategie? Wij zitten er klaar voor.

adverteren strategie

Mogelijkheden adverteren

Google Ads

Wij maken grafische, video en andere creatieve creaties voor o.a. Google Ads. Deze zetten we in op het kanaal waarbij voor jou de grootste winst te behalen is. Door het inzetten van gerichte advertenties in Google Ads zorgen wij dat je bedrijf beter scoort.

Facebook

Met ongeveer 1,3 miljard actieve gebruikers wereldwijd is Facebook the place to be als jij je boodschap, aanbieding of mededeling aan een groot publiek kenbaar wilt maken. Daarom is adverteren op Facebook nog altijd een waardevolle investering.

LinkedIn

Wanneer je persoonlijk LinkedIn profiel en je LinkedIn bedrijfspagina zijn aangemaakt en geoptimaliseerd is de tijd rijp voor LinkedIn advertising. Met Linkedin genereer je traffic, stimuleer je conversie en vul je je salesfunnel door inzet van betaalde advertenties.