Fotografie waar je wat aan hebt

Wil jij jouw marketing uitingen naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar een goede partner voor professionele fotografie? Fotografie die jou, jouw mensen of jouw bedrijf neerzetten zoals jij wilt? Wij helpen je verder!

E2O Media is expert op gebied van o.a. fotografie in diverse disciplines. Met onze professionele apparatuur en losse aanpak ben jij verzekerd van een leuke shoot. Een leuke shoot die ook nog eens geweldige foto’s oplevert waar jij mee aan de slag kan gaan!

Wij maken foto’s voor diverse doeleinde en elk doeleinde vraagt om zijn eigen aanpak en discipline. Daarom is het goed om van te voren te weten wat voor soort foto’s je wilt. Bij dit proces kunnen wij je ook uitstekend helpen en adviseren.

Wil jij je fotografie gebruiken voor marketing uitingen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood! Ons team bestaat uit diverse experts waaronder ook marketing experts. Dit team kan jou uitstekend begeleiden en helpen bij het uitzetten van je marketingstrategie. Daarnaast doen wij voor diverse bedrijven de advertising. Dit kan ook zeer lucratief zijn!

Wil je alleen een adviesgesprek of wil je alles uit handen geven? Wij helpen je graag!

Bedrijfsfotografie

Je wilt je bedrijf professioneel in beeld brengen met sprekende foto’s? Wij verzorgen professionele bedrijfsfotografie. Wij laten je (toekomstige) klanten zien wie je bent, wat je doet en geven een beeld bij je bedrijfsprocessen.

Met mooie, sfeervolle beelden kun je je bedrijf de juiste uitstraling geven. Een uitstraling die je missie, visie en professionaliteit representeert.
We zijn enthousiast, denken met je mee en zorgen voor creatieve ideeën!

Bedrijfsfotografie willen we zo natuurlijk mogelijk houden

Voor veel mensen is een bedrijfsfotosessie best spannend. Wij nemen de tijd voor je en stellen jou en je medewerkers tijdens de fotosessie op je gemak. We dragen daarbij zorg voor een ontspannen sfeer zodat je jezelf bent voor de camera. De beste foto’s zijn vaak spontaan.

Voor bedrijfsfotografie komen we natuurlijk graag bij je langs op locatie. Het liefst schieten we foto’s met het dagelijks aanwezige licht om de sfeer in je bedrijf zo natuurlijk als mogelijk te houden. We maken diverse soorten foto’s, denk hierbij aan:

  • Portretfoto’s
  • Sfeerfoto’s
  • Bedrijfsprocessen
  • Achtergrondfoto’s
  • Detailfoto’s

Fotografie voor jouw bedrijf?

In onze bedrijfsfoto’s komen jij, je mensen en je bedrijf volledig tot hun recht. Kortom, we zorgen voor een leuke shoot met een resultaat waar je absoluut blij van wordt!

Een keer koffie drinken?

bedrijfsfotografie

Portretfotografie

Wil je portretfotografie laten maken? Portretfotografie waarop je krachtig en professioneel overkomt? Of juist heel speels en informeel? Portretfotografie geschikt voor online en offline gebruik? Bij ons ben je absoluut aan het goede adres.

Bij portretfoto’s draait het allemaal om het neerzetten van de juiste sfeer. Sfeer bereiken we door te spelen met licht en technische instellingen maar vooral door de klik met de mensen in op de foto. Portretten in kleur of zwart-wit, informeel en speels of juist heel zakelijk.

Wat voor fotografie wil je precies?

Wil je foto’s met of zonder achtergrond? Geschoten in natuurlijk licht of juist met behulp van specifieke lichteffecten? Op locatie of bij ons in de studio? Hoe dan ook, in onze portretfotografie kom je volledig tot je recht. We zijn enthousiast, denken met je mee en zorgen voor creatieve ideeën!

Voor veel mensen is een fotosessie best spannend, maar…wij nemen graag de tijd voor je en stellen je tijdens de fotosessie volledig op je gemak. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer en spontaniteit zodat je lekker jezelf bent voor de camera.

Kortom, we zorgen voor een leuke shoot met een resultaat waar je absoluut blij van wordt!

portretfotografie

Mooie portretfotografie voor jou?

Wil jij samen met je vrienden, familie, collega’s of misschien wel alleen op de foto? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek en wie weet heb jij binnenkort een mooie profielfoto!

Afspraak maken?

E2O Media Barry Tuinstra

Productfotografie

Wil je producten professioneel in beeld brengen? Besteed dan je productfotografie uit aan ons. Wij schieten de mooiste beelden van je producten en leveren ze publicatie klaar op voor je website, catalogus of andere media.

Een productfoto is voor veel consumenten een belangrijke reden om over te gaan tot een aankoop. Dat maakt de kwaliteit van je foto’s meteen ook erg belangrijk. Dit weerspiegelt namelijk de mate van professionaliteit, zorg en aandacht. Probeer jezelf te onderscheiden van je concurrenten met je eigen professionele productfotografie. Wij helpen je graag!

Opties van de profuctfotografie

Productfotografie wordt standaard geschoten voor een witte achtergrond. Alleen als de klant iets anders wil dan doen we dat. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de foto’s van de achtergrond te ontdoen. Dit kan voor bijvoorbeeld advertenties of website erg handig zijn. De foto hierboven in het rode vlak is bijvoorbeeld ook een foto zonder achtergrond. Alle productfoto’s worden in een consistente lijn gefotografeerd om een uniforme uitstraling te bewaken.

Oplevering van productfoto’s

De productfoto’s leveren wij in ieder gewenst bestandsformaat en productieklaar aan. Dit houdt dat de foto klaar is voor gebruik omdat deze bewerkt is. Bij het bewerken van foto’s moet je denken aan het wegpoetsen van oneffenheden, kleur optimalisatie en eventuele andere optimalisaties. De productfoto’s worden bij voorkeur verstuurd per WeTransfer, TransferXL of via een gedeelde map in Google Drive. De oplevertijd wordt in overleg afgesproken.

Werkwijze in productfotografie

Wil je graag productfoto’s laten maken in een professionele studio met diverse stijlen achtergronden? Kwalitatieve belichting en camera’s? Dan ben je bij ons in Zwolle aan het goede adres. Wij bieden een ruime keus aan opties voor jouw product. Vergeet ook niet leuke aankleding mee te nemen!

Productfotografie op locatie kan ook ontzettend mooi zijn. We hebben zowel mobiele studio’s als goede belichting voor buiten. Zit jij er dus aan te denken om juist de natuur in te duiken? Dan zijn wij de partij voor jou!

Tijdens het fotograferen dragen we er zorg voor dat de producten er op hun best uitzien. Alle producten worden schoon, stof- en kreukvrij van alle kanten gefotografeerd. Eventuele oneffenheden worden in de nabewerking verwijderd.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

productfotografie

Hieronder een greep uit onze fotografie