Wat is SEO precies?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit betekent dat je je website gaat aanpassen zodat zoekmachines hem beter kun lezen om de waarde in te schatten. Deze zoekmachines zijn belangrijk maar je klant ook! Dit maakt het SEO traject soms een enorme uitdaging. En die gaan wij graag voor je aan!

Technische optimalisatie

Een gemiddelde website bevat diverse code talen die allemaal met elkaar communiceren om er voor te zorgen dat de klant iets moois te zien krijgt. Zolang jouw website alleen bestaat uit tekst en wat plaatjes is de techniek niet heel spannend, maar op het moment dat je een webshop, bookings plug-in of andere tools gaat gebruiken gaat dit wel een grote rol spelen.

Ook dit is de reden dat wij bouwen in het uiterst betrouwbare thema Avada. Dit thema kennen wij inmiddels zo goed dat wij die helemaal naar onze hand kunnen zetten om er voor te zorgen dat de website technisch goed is. Zowel voor de klant als Google.

Content optimalisatie

Content is “king” wordt vaak gezegd. Zonder content heb je geen website en word je sowieso niet gevonden. Elke website bestaat uit content. Daarmee bedoelen we; tekst, plaatjes, video’s e.d. Om ervoor te zorgen dat jouw website voor de klant én voor zoekmachines interessant is moet je zorgen dat je goede content hebt.

Deze kun je zelf maken maar dit kun je ook uitbesteden. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze content creatie.

seo content optimalisatie

SEO en Google

Eén van de redenen waarom wij ons als bedrijf voornamelijk richten op Google is omdat 90% van jouw potentiele klanten de voorkeur geven aan Google. Daar komt bij dat Google hoge eisen stelt en wanneer jij interessant bent voor Google ben je ook interessant voor eventuele andere zoekmachines.

Is mijn SEO wel in orde?

Twijfel je eraan of jouw website wel een goede SEO score heeft? Vul dan het formulier hiernaast in en ontvang van ons het antwoord. Op basis daarvan zou je vrijblijvend met ons in gesprek kunnen.

Wat is jouw SEO score?

Voer hieronder jouw website URL en gegevens in en je komt erachter of jouw website goed scoort.