Wat is WordPress?

Een WordPress website pak je er in veel gevallen zo tussenuit omdat veel mensen gebruik maken van gratis templates. Deze templates zijn, mede omdat ze gratis zijn, niet alleen veel erg populair maar ook onveilig. Wij werken daarom uitsluitend met betaalde templates (thema’s) die we dankzij onze kennis van CSS ook nog eens naar onze eigen hand kunnen zetten. Op die manier ben je uniek, veilig en kun je toch makkelijk je WordPress website onderhouden.

Een andere benadering voor het bouwen van jouw WordPress website

Wij hebben daarom een totaal andere benadering en gebruiken WordPress slechts als een tool om het voor de klant gebruiksvriendelijk te houden. Wij werken uitsluitend met het thema Avada omdat dit geen standaard thema is. Avada is een builder die veel opties biedt. Met onze kennis en ervaring in het coderen van websites kunnen wij deze mogelijkheden nog eens flink uitbreiden waardoor bijna alles mogelijk wordt. Jouw website is daarom altijd uniek en precies zoals jij hem wil.

Open Source CMS WordPress

Het open source CMS systeem van WordPress is uitermate geschikt om een website in te laten maken. Ook is er steeds meer vraag naar webshops met behulp van WordPress. Doordat WordPress nog steeds populairder wordt komen er ook steeds meer toepassingen (plug-ins) op de markt om nog meer uit je WordPress website of webshop te halen. Eén van de belangrijkste verbeteringen die wij in de gaten houden is het veilig houden van jouw WordPress website. Zonder de juiste maatregelen is een WordPress website erg kwetsbaar en daarom lees je vaak ook negatieve dingen over dit CMS.

De mooiste WordPress designs

E2O Media gaat samen met jou om tafel om te ontdekken wat je graag wil. Op basis van dit gesprek gaan wij ontwerpen en na goedkeuring van het ontwerp gaan we beginnen met bouwen.

webdevelopment wordpress website

Laat jouw WordPress website vandaag nog maken!

42% van de websites op de wereld worden gemaakt in het CMS van WordPress! Waar wacht je op?

Ben jij er ook klaar voor?

Professioneel advies over jouw WordPress website

Wij zijn gespecialiseerd in krachtige WordPress websites. We hebben enorme kennis en jarenlange ervaring in WordPress, themes en plugins. We ontwikkelen jouw site zoals jij dat wilt zonder voorafgaande ontwikkelingskosten.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde in WordPress. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces van je website. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering!

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?
www.wordpress.org

wordPress website

Waarom een WordPress website?

#1 – Gebruiksgemak

WordPress is voor iedereen! WordPress is gemakkelijk te leren. Wij bouwen je WordPress website zelfs zo dat je niet hoeft te kunnen programmeren. Je content staat letterlijk in 5 minuten online. Natuurlijk helpen we je op weg!

#2 – Veelzijdig

WordPress is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je je WordPress website kunt uitbreiden zoals jij dat wilt. Met zowel gratis als betaalde plug-ins. Standaard zitten onze WordPress boordevol mogelijkheden waardoor je eigen niets meer nodig hebt.

#3 – Google loves WordPress

Je wilt dat jouw website vindbaar is in Google. WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk. Je hoeft geen WordPress nerd te zijn om je site vindbaar te maken. Natuurlijk stellen we alles in de basis voor je in.

#4 – Ongelimiteerd programmeren

WordPress is open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken in scripts en broncode. Dat mag je zelf doen of je laat het aan ons over.

WordPress is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. Van WordPress krijg je echt geen spijt.

#6 – Betrouwbaar en veilig

WordPress websites worden globaal gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) maar ook wij zorgen dat je site veilig wordt opgeleverd. We beschermen je tegen o.a. tegen spam en schermen je loginpagina af voor hackers.

WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten.

Deze updates uitvoeren is niet moeilijk maar er kan altijd iets misgaan waardoor het ineens wel complex wordt. Om deze reden ontzorgen wij onze klanten graag en dat doen we voor een vast bedrag per maand.