Wat is WordPress?

WordPress is een online platform waarin je eenvoudig websites kan (laten) maken. WordPress zelf is echter redelijk beperkt en je bent, als je geen kennis hebt van websites bouwen, compleet overgeleverd aan het template of thema wat je installeert. Dit zorgt er dan ook voor dat veel websites op elkaar lijken en dat je vaak WordPress websites er zo tussenuit pakt.

Wij hebben daarom een totaal andere benadering en gebruiken WordPress slechts als een tool om het voor de klant gebruiksvriendelijk te houden. Wij werken uitsluitend met het thema Avada omdat dit geen standaard thema is. Avada is een builder die veel opties biedt. Met onze kennis en ervaring in het coderen van websites kunnen wij deze mogelijkheden nog eens flink uitbreiden waardoor bijna alles mogelijk wordt. Jouw website is daarom altijd uniek en precies zoals jij hem wil.

Waarom WordPress

Professioneel advies

Wij zijn gespecialiseerd in krachtige WordPress websites. We hebben enorme kennis en jarenlange ervaring in WordPress, themes en plugins. We ontwikkelen jouw site zoals jij dat wilt zonder voorafgaande ontwikkelingskosten.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde in WordPress. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces van je website. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering!

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?
www.wordpress.com

Contact opnemen
wordPress website

Waarom een WordPress website?

#1 – Gebruiksgemak

WordPress is voor iedereen! WordPress is gemakkelijk te leren. Wij bouwen je WordPress website zelfs zo dat je hoeft te kunnen programmeren. Je content staat letterlijk in 5 minuten online. Natuurlijk helpen we je op weg!

#2 – Veelzijdig

WordPress is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je je WordPress website kunt uitbreiden zoals jij dat wilt. Met zowel gratis als betaalde plug-ins. Standaard zitten onze WordPress boordevol mogelijkheden waardoor je eigen niets meer nodig hebt.

#3 – Google loves WordPress

Je wilt dat jouw website vindbaar is in Google. WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk. Je hoeft geen WordPress nerd te zijn om je site vindbaar te maken. Natuurlijk stellen we alles in de basis voor je in.

#4 – Ongelimiteerd programmeren

WordPress is open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken in scripts en broncode. Dat mag je zelf doen of je laat het aan ons over.

WordPress is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. Van WordPress krijg je echt geen spijt.

#6 – Betrouwbaar en veilig

WordPress websites worden globaal gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) maar ook wij zorgen dat je site veilig wordt opgeleverd. We beschermen je tegen o.a. tegen spam en schermen je loginpagina af voor hackers.

WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten.

Deze updates uitvoeren is niet moeilijk maar er kan altijd iets misgaan waardoor het ineens wel complex wordt. Om deze reden ontzorgen wij onze klanten graag en dat doen we voor een vast bedrag per maand.

Meer over WordPress onderhoud