Waarom en hoe zijn we begonnen? Wat is onze missie en visie? Lees hier het verhaal over hoe 2 zwagers, na nachtelijke vuurkorfsessies tot een bedrijf kwamen!

Hoe is E2O ontstaan

Twee zwagers. Met een passie voor commercie en muziek. Die ontdekken dat ze elkaar perfect aanvullen. Die de beste vrienden worden. Als broers maar dan net even anders. Een verhaal dat uitmondt in nachtelijke brainstorm sessies bij de vuurkorf. Tijdens inspirerende gesprekken over het leven. In anekdotes over ervaringen met werkgevers en bedrijven. Over de wil om het beter te doen. Over de droom om samen een mooi bedrijf op te zetten. Wat uiteindelijk resulteert in E2O Media.

Onze belofte

Ons team is misschien klein maar we werken keihard voor je. We doen wat we zeggen, zeggen wat we doen en streven naar het maximaal haalbare voor iedere klant, groot of klein. Als jij niet blij bent, dan zijn wij dat ook niet en we zullen er dan ook alles aan doen om je tevreden te stellen.
Bij ons mag je rekenen op ethiek, integriteit en een eerlijke dienstverlening!

Onze vibe

Van alles dat we zijn, zijn we vooral mensen. Er is ruimte voor alles wat ons als mens maakt. Met elkaar creëren we de magie.

Onze missie

Wij laten de online én offline aandacht voor je bedrijf exploderen met een dikke WOW factor en een nuchtere aanpak zonder fratsen!

Onze visie

Wij zijn van mening dat marketing en media geen rocket science hoeft te zijn. Wij sneeuwen onze klanten dan ook niet onder met verhullend taalgebruik of intimiderend vakjargon. Wij houden het liever simpel en effectief. In begrijpelijke taal. Zonder misverstanden. Met een helder verwachtingspatroon en maximale resultaten. Het is onze missie om onze klanten in die gedachte mee te nemen.

over e2o media