Over E2O Media

Wij zijn een marketingkantoor met roots in Heerenveen en Joure die zichzelf meerdere keren heeft moeten uitvinden. Zo zijn we in 2013 begonnen als een callcenter maar vanwege veranderende wetgeving besloten we een andere weg in te slaan. Hoewel de verkoop in ons bloed zit wilde we toch meer van waarde zijn voor onze klanten en daarom besloten we in 2016 ons volledig te richten op (online) marketing.

Van callcenter naar marketingkantoor

Het callcenter zijn we ooit gestart op basis van onze skills in de verkoop en die besloten we op een andere manier in te gaan zetten. De online wereld heeft ons altijd aangetrokken en een website maken was geen probleem en daarom besloten wij onze verkoop skills in te gaan zetten bij het maken van websites.

over e2o media
over e2o media

Eyesiiopen is geboren

We wilden mensen ‘hun ogen openen’ voor de marketing wereld zoals ie is en daar een vernieuwing in zijn. De marketing wereld stikt van de (onnodig) ingewikkelde termen en afstandelijke bedrijven. Wij zagen dit als de ideale kans om uniek te zijn door simpelweg anders te zijn. Geen ingewikkelde termen, geen afstandelijk kantoor maar gewoon in eenvoudige taal samen met de klant tot een goed plan komen.

Van Eyesiiopen naar E2O Media

De naam Eyesiiopen is ontstaan vanuit de filosofische gedachte die hierboven beschreven staat en deze lading wilde we niet kwijt toen wij voor een volledige make over gingen. Vandaar dat we het woord Eyesiiopen ingekort hebben naar E2O. Dit is onze ‘formule voor succes’. In de afgelopen 2 jaar zijn we sneller gegroeid dan ooit. Inmiddels zijn we verhuisd van een afgelegen industrieterrein in Joure naar een drukke winkelstraat in Zwolle.

Meer dan alleen naamswijziging

Sinds 2021 zijn we als bedrijf in een stroomversnelling terecht gekomen die anno 2022 nog steeds gaande is. We hebben niet alleen een nieuwe naam en adres maar we zijn ook een compleet nieuwe onderneming rijker. We hebben in januari 2022 een kledingwinkel overgenomen met bijbehorende webshop. Deze kledingwinkel was al jaren klant van ons en wij zagen het potentieel.

Allsize North Støre

Allsize North Støre is een kledingwinkel voor mannen met een maatje meer (XL-8XL) en toen de eigenaren ons vertelden dat ze wilden gaan stoppen i.v.m. pensioen wilde wij heel graag de webwinkel overnemen. Dit is voor ons niet alleen lucratief maar ook nog eens de perfecte case study. Als we het voor andere kunnen dan ook voor onszelf, toch? Uiteindelijk hebben we zelfs de fysieke winkel erbij overgenomen.

Wij wilde onze verkoop skills op een andere manier gaan inzetten. Dankzij onze kennis van websites bouwen was deze manier snel gevonden.

Reviews door klanten

Elke onderneming is blij met positieve reviews want vooral in de hedendaagse online wereld kan je snel afgerekend worden op negatieve reviews. Zelfs wanneer het alleen maar ging om een misverstand. Wij dan ook trots met een 5-sterren status op Google.

E2O Media volgens klanten

Onze 5-sterren status op Google gaat gepaard met een aantal leuke reviews. Klanten van ons noemen ons ‘inspirerend creatief’, ‘fijn om mee samen te werken’, ‘super leuke gasten’ en een rode draad in alle reviews is dat het ‘contact prettig en persoonlijk’ is.