WordPress onderhoud houdt je website of webshop veilig

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten. Lees hieronder waarom je je WordPress website moet updaten.

Veiligheid verbeteren

De veiligheid van jouw website is natuurlijk het belangrijkste. Je wilt niet dat hackers om wat voor reden dan ook in jouw website kunnen komen. Helemaal niet wanneer je gevoelige informatie bewaart van klanten. Hackers leren trucjes om binnen te komen en ontwikkelaars proberen ze daarin steeds een stap voor te blijven d.m.v. updates. Is er dus een update beschikbaar, niet nadenken maar installeren. Meestal is het updaten geen probleem, maar er kan soms een probleem om de hoek komen kijken en dat wil je natuurlijk niet. Neem daarom contact op met je webdeveloper. Wij verzorgen voor talloze bedrijven de updates en doen dat voor een vast bedrag per maand. Op die manier ben je verzekerd van een veilige website.

Oplossen van fouten

Waar gewerkt wordt maakt men fouten. Het ontwikkelen van software (en de implementatie ervan) kan uiterst ingewikkeld zijn. Het gebeurt daarom ook wel eens dat er fouten in de software zitten. De ontwikkelaars zitten hier bovenop en proberen daarom zo snel mogelijk updates uit te rollen met de oplossing voor de fout.

WordPress onderhoud

Jij ook zorgeloos online?

Met onze WordPress onderhoud pakketten ben je verzekerd van een veilige website die elke maand voorzien wordt van updates. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw website door ons structureel te optimaliseren. Deze optimalisatie kan betrekking hebben op de techniek, maar ook op jouw vindbaarheid.

Nieuwe (verbeterde) functionaliteiten

Op basis van kritiek van de gebruikers en nieuwe ideeën in het algemeen wordt software continu verbeterd. Dit geldt dus ook voor WordPress. In de afgelopen jaren is WordPress enorm veranderd en zijn er functionaliteiten bijgekomen. Deze ontwikkeling staat niet stil.
Lees bij de komst van nieuwe updates de release notes eens door. Misschien zijn er wel functionaliteiten toegevoegd waar je enorm veel aan hebt maar waar je niet achter was gekomen zonder de release notes te lezen.

WordPress website onderhoud door professionals

Wij verzorgen al jaren voor legio klanten de WordPress updates. Dit doen wij dan voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag varieert op basis van het aantal plug-ins en of je wel of geen webshop hebt. Een eenvoudige website die functioneert als online visitekaartje is logischerwijs eenvoudiger te onderhouden dan een webshop met een vertaal plug-in etc. Daarnaast kunnen we je ook helpen met het optimaliseren van je website. Het bepalen van een pakketprijs is dus altijd maatwerk.

Loop geen onnodig risico en besteed het uit.

WordPress Onderhoud

Wat is Zorgeloos Online?

WordPress en alle bijkomstigheden zoals plug-ins en thema’s zijn sterk afhankelijk van updates. Deze updates zijn erg belangrijk voor o.a. de veilig van jouw website. Om te zorgen dat dit correct gebeurt bieden wij onze diensten aan zodat iedereen Zorgeloos Online is. Meer weten over de veilig van je website? Lees het hier.

Bij een Zorgeloos Online pakket doen wij de updates, houden we je website veilig en geven we advies waar we de website zouden kunnen verbeteren. Dat laatste is sterk afhankelijk van jouw eigen wensen. Wil jij bijvoorbeeld niet perse de snelste website die geoptimaliseerd is voor Google? Dan zal dat een stuk minder belangrijk voor je zijn.

Gratis en vrijblijvende offerte

Wil jij weten wat het kost als wij jouw website gaan onderhouden? Dan maken wij graag een offerte voor je.

Het maken van een goede offerte is echter maatwerk. Vul het formulier dan ook zo compleet mogelijk in. Staan er vragen tussen die je niet kan beantwoorden? Neem gerust contact met ons op via info@e2omedia.nl of 085 – 0516 871, dan helpen wij je.

wordpress onderhoud

Contactgegevens

Basisgegevens website

Webshop

Optimalisatie