WordPress theme Avada: Het bestverkochte thema aller tijden

Avada is één van de meest populaire WordPress thema’s aller tijden. Het is een multifunctioneel framework die je eenvoudig kan installeren in je WordPress omgeving.

Avada wordt ontwikkeld door Theme Fusion en wordt gezien als de meest veelzijdige builder voor WordPress. Met meer dan 700.000 positieve klanten is het ook één van de meest succesvolste. Het platform is ideaal voor beginners, marketeers en professionals. Als beginner kun je werken met de visuele builder en als marketeer of professional kun je flink aan de gang met webshops, SEO, analyse rapporten en nog veel meer.

Design elementen

Avada heeft ruim 120 design elementen die je kan gebruiken en tweaken naar je eigen smaak. Met onze kennis van coderen kunnen wij dan nog net iets meer eruit halen zodat de styling echt aansluit bij jouw wensen. Alle design elementen zijn flexibel en responsive.

Prestatiegericht

Sinds 2021 zit er een zeer uitgebreid prestatie tool in waar je, met de juiste kennis, je website nóg sneller kunt maken. Je hebt de totale controle over elementen waar je eerder geen invloed op uit kon oefenen. Met deze nieuwe tool kunnen wij jouw website nóg sneller krijgen dan daarvoor en zoals je weet is snelheid enorm belangrijk voor de ervaring van je klanten. Een klant heeft je concurrent met 2 muisklikken gevonden.

WordPress theme Avada en coderen

Voor het gebruik van Avada heb je geen HTML, CSS of andere codetaal kennis voor nodig. Het is een builder die in de basis erg eenvoudig te bedienen is. Het voordeel van enige kennis van HTML en CSS is dat je mogelijkheden enorm toenemen. Daar waar je anders gebonden bent aan de mogelijkheden van het template ben je nu veel vrijer.

Met onze kennis van dit thema zijn wij vrij om het ontwerp te maken zoals jij het wilt. En de zekerheid van Avada is dat je altijd goede support hebt en altijd netjes je updates kan downloaden.

wordpress theme avada

Avada support

Heb je een WordPress website of WooCommerce webshop met Avada en loop je vast? Wij zijn gespecialiseerd in Avada en bieden dan ook Avada Support aan.

Ook als wij de website niet hebben gebouwd kunnen wij je uitstekend helpen. Je hoeft ons alleen toe te voegen als administrator in de backend van je WordPress website. Wij nemen een kijkje in de backend van je website en stellen een prijsopgaaf vast. De standaard onderzoekskosten bedragen € 150,- excl. BTW en komen te vervallen wanneer je de opdracht door ons laat uitvoeren. Onze WordPress specialisten hebben al honderden Avada gebruikers naar tevredenheid geholpen en zitten dagelijks voor je klaar.

Nieuwsgierig? Mail je vraag naar webmaster@e2omedia.nl en voeg dit e-mailadres toe als administrator.

Wil je ons liever eerst spreken voor je je gegevens doorstuurt?
Neem snel contact met ons op via 085 – 0516 871 als je vragen hebt over jouw WordPress theme Avada website of webshop.

WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten.

Deze updates uitvoeren is niet moeilijk maar er kan altijd iets misgaan waardoor het ineens wel complex wordt. Om deze reden ontzorgen wij onze klanten graag en dat doen we voor een vast bedrag per maand.