Profiel optimalisatie draagt bij aan hoe jij over komt. Met een geoptimaliseerd LinkedIn account kom je sterk, zelfverzekerd en geloofwaardig over. Wie er professioneel uitziet trekt sneller professionals aan. Met deze profiel optimalisatie kunnen wij jou uitstekend helpen. Dit doen wij in een aantal stappen.

Waarom is profiel optimalisatie zo belangrijk

Met een geoptimaliseerd LinkedIn account kom je sterk, zelfverzekerd en geloofwaardig over. Wie er professioneel uitziet trekt sneller professionals aan.

  • Als ondernemer heb je daardoor sneller kans op nieuwe relaties en opdrachten.
  • Als professional in loondienst leg je makkelijker contacten met werkgevers, leveranciers en prospects.
  • Als werkzoekende ben je aantrekkelijker voor werkgevers en headhunters.
profiel optimalisatie

Profiel optimalisatie in 4 stappen

#1 – Fotografie voor je profiel

Fotografie is een belangrijk onderdeel bij jouw profiel optimalisatie. Denk hierbij aan een profiel foto en een omslagfoto, maar ook fotografie voor diverse updates. Fotografie kan op die manier eenheid creëren op je profiel en bijdragen aan een professionele uitstraling.

#2 – Professioneel profiel design

Bij profiel optimalisatie is een goed design enorm belangrijk. Met name je omslagfoto kunnen wij zo ontwerpen dat jouw corebusiness meteen duidelijk is. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw huisstijl, als die er is. Ook bundelen we al jouw contactgegevens waarop je kenbaar gemaakt wilt worden.

#3 – Goede pitch voor je bedrijf

Niks is belangrijker dan duidelijk kunnen vertellen wie je bent, wat je doet en hoe je iemand kan helpen. Met het maken van deze pitch kunnen wij jou uitstekend begeleiden. We kunnen bijvoorbeeld een audio pitch opnemen maar je kan ook voor de camera gaan staan. Op die manier kun je met je eigen stem vertellen wat je doet. De goede voorbereiding en hulp van ons zorgt er voor dat je dit goed kan vertellen.

#4 – De juiste content kiezen

Bij content op LinkedIn moet je denken aan de diensten/producten die je biedt, werkervaring, opleidingen, certificaten, etc. Daarbij speelt enig bewijs in de vorm van diploma’s of fotografie ook een grote rol. Wij helpen je met het kiezen van de juiste content om te zorgen dat jij het beste tot je recht komt.