Wat is Lokale SEO?

Wil je beter zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen je daarbij heel goed helpen.

Eén van de eerste stappen is het bedenken van één of meerdere zoekwoorden. Dit kunnen ook gecombineerde zoektermen zijn die gerelateerd zijn aan jouw producten of diensten. Daarnaast maken we een handig overzicht van de plaatsen waar je gevonden wilt worden. Een belangrijke stap in dit proces is het schrijven van pakkende SEO teksten.

Call-To-Action

De teksten moeten goed taalgebruik bevatten, maar ook ‘Call-To-Actions’ gericht op jouw dienstverlening. Dit gaan we richten op de plaatsen waar jij gevonden wilt worden! Alle SEO instellingen stemmen we af op maximale vindbaarheid met behulp van onze geavanceerde tools.

Hoe gaan we te werk voor jouw lokale SEO

Voordat we aan de slag gaan maken we een duidelijk nulpunt. Dat houdt in dat we jouw website gaan scannen met onze geavanceerde software om een startpunt te creëren.

De resultaten van deze scan worden met je besproken. Aan de hand van de resultaten maken we een plan des campagne. We bepalen de KPI’s en doelstellingen over specifieke periodes. We sturen hierbij op conversie en ROI. Tijdens dit proces kunnen we van A tot Z alles voor je regelen.

Heb je al een webdeveloper of ICT’er?

Geen enkel probleem! Wij werken graag samen met andere bedrijven en kunnen hierbij als bemiddelaar optreden als je dat wil. Gemiddeld zijn de resultaten door de indexatie van Google binnen enkele weken zichtbaar.

Wat is jouw SEO score?

Voer hieronder jouw website URL en gegevens in en je komt erachter of jouw website goed scoort.

Website optimalisatie

SEO optimalisatie

Is jouw website niet vindbaar in Google? Laat ons je helpen! We laten je website optimaal in de resultaten verschijnen op de trefwoorden die jij belangrijk vindt.

Lokale SEO

Wil je beter zichtbaar zijn zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen zorgen dat je ook regionaal goed vindbaar bent.

Conversie optimalisatie

Converteert jouw website slecht of niet? Je hebt veel traffic op je site maar er gebeurt niets? Waarschijnlijk gaat er dan bij de ‘customer journey’ iets mis. Wij kunnen helpen.

Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden (of trefwoorden) zijn termen, synoniemen en zinnen waarop jij gevonden wilt worden. Je verwerkt zoekwoorden in al je online teksten en social media.