WordPress website zelf maken of uibesteden

Wil jij een WordPress laten maken in Makkum maar weet je niet waar je moet beginnen? Tegenwoordig kunnen veel mensen zichzelf al wel aardig redden en vooral met WordPress thema’s als Avada wordt het maken van een website steeds makkelijker. Wil je echter een website die technisch goed in orde is, goed gevonden wordt door Google en ook nog eens daadwerkelijk klanten oplevert? Dan heb je meer nodig dan een simpele website.

Bij E2O Media zijn we gespecialiseerd in WordPress én het thema Avada. Op die manier kunnen we het bouwen van de website betaalbaar houden en met onze kennis en ervaring op dit platform zijn wij in staat om de beste WordPress websites te bouwen. We kunnen daarom ook de focus leggen op de content en het vindbaar maken van jouw WordPress website.

Wil jij een WordPress website laten maken in Makkum?
E2O Media creëert de beste WordPress websites en is in staat om jouw website organisch vindbaar te maken. Als je dan ook nog Google Ads gaat inzetten wordt jouw website een conversie machine!

WordPress website vindbaar maken

Zodra jij je website online zet wordt ie naar verloop van tijd gecrawld door Google. Op die manier probeert Google jouw website te leren kennen zodat hij jouw website kan aanbieden wanneer iemand een zoekopdracht invoert die te maken heeft met jouw content. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je het Google zo makkelijk mogelijk maakt. Hiermee bedoelen we dat je aan diverse eisen voldoet die Google aan jouw WordPress website stelt. Dit gaat dus niet over de content maar alleen het technische aspect. WordPress is open source platform en er zijn talloze plug-ins die jou hiermee kunnen helpen. Ook Avada biedt goede tools. Het vergt echter wel de juiste kennis om deze tools goed te gebruiken en om je website dus te optimaliseren voor Google. Wil jij een WordPress website laten maken in Makkum? Dan ben je bij E2O Media op het juiste adres!

Content creatie voor jouw website

Heb je een WordPress website of wil je een WordPress website laten maken in Makkum? Zorg dan ook voor goede content. Met content bedoelen we teksten, foto’s en video’s. Het klinkt allemaal heel logisch maar deze content op de goede manier inzetten vergt kennis. Vooral wanneer je veel tijd en energie gestoken hebt in het technisch optimaliseren van je website. Als je content dan vervolgens niet correct geschreven wordt en je foto’s missen ALT attributen, dan wordt het vindbaar maken een lastig verhaal. Met onze kennis en ervaring kunnen we jou uitstekend begeleiden bij het optimaliseren en correct plaatsen van jouw content.

Wil je de content creatie liever uitbesteden?
Geen probleem! Wij hebben specialisten op het gebied van content creatie die de mooiste teksten, foto’s en video’s voor je maken.

Professioneel advies

Wij zijn gespecialiseerd in krachtige WordPress websites. We hebben enorme kennis en jarenlange ervaring in WordPress, themes en plugins. We ontwikkelen jouw site zoals jij dat wilt zonder voorafgaande ontwikkelingskosten.

Wil jij een WordPress laten maken in Makkum? Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde in WordPress. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces van je website. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering!

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?
www.wordpress.com

wordPress website laten maken in Makkum

Wat is WordPress?

WordPress is een online platform waarin je eenvoudig websites kan (laten) maken. WordPress zelf is echter redelijk beperkt en je bent, als je geen kennis hebt van websites bouwen, compleet overgeleverd aan het template of thema wat je installeert. Dit zorgt er dan ook voor dat veel websites op elkaar lijken en dat je vaak WordPress websites er zo tussenuit pakt.

wij hebben daarom een totaal andere benadering en gebruiken WordPress slechts als een tool om het voor de klant gebruiksvriendelijk te houden. Wij werken uitsluitend met het thema Avada omdat dit geen standaard thema is. Avada is een builder die veel opties biedt. Met onze kennis en ervaring in het coderen van websites kunnen wij deze mogelijkheden nog eens flink uitbreiden waardoor bijna alles mogelijk wordt. Jouw website is daarom altijd uniek en precies zoals jij hem wil.

Dus wil jij een WordPress website laten maken? Dan zit je E2O Media helemaal goed!

Scoort jouw website goed?

Wij gebruiken diverse software om websites te scannen op snelheid, techniek maar natuurlijk ook vindbaarheid. Voor deze software hebben wij een licentie en die gebruiken we graag om met jou in gesprek te gaan om jouw website te verbeteren. Via dit formulier kun je een scan aanvragen. De gemiddelde score wereldwijd zitten tussen de 55 en 75. Onze website scoort inmiddels een 88. En die van jou?

Wil jij jouw SEO score weten? Vul dan snel het formulier in en kom erachter!

wordpress website seo score

Wat is jouw SEO score?

Voer hieronder jouw website URL en gegevens in en je komt erachter of jouw website goed scoort.

Waarom een WordPress website?

#1 – Gebruiksgemak

WordPress is voor iedereen! WordPress is gemakkelijk te leren. Wij bouwen je WordPress website zelfs zo dat je hoeft te kunnen programmeren. Je content staat letterlijk in 5 minuten online. Natuurlijk helpen we je op weg!

#2 – Veelzijdig

WordPress is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je je WordPress website kunt uitbreiden zoals jij dat wilt. Met zowel gratis als betaalde plug-ins. Standaard zitten onze WordPress boordevol mogelijkheden waardoor je eigen niets meer nodig hebt.

#3 – Google loves WordPress

Je wilt dat jouw website vindbaar is in Google. WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk. Je hoeft geen WordPress nerd te zijn om je site vindbaar te maken. Natuurlijk stellen we alles in de basis voor je in.

#4 – Ongelimiteerd programmeren

WordPress is open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken in scripts en broncode. Dat mag je zelf doen of je laat het aan ons over.

WordPress is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. Van WordPress krijg je echt geen spijt.

#6 – Betrouwbaar en veilig

WordPress websites worden globaal gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) maar ook wij zorgen dat je site veilig wordt opgeleverd. We beschermen je tegen o.a. tegen spam en schermen je loginpagina af voor hackers.

WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten.

Deze updates uitvoeren is niet moeilijk maar er kan altijd iets misgaan waardoor het ineens wel complex wordt. Om deze reden ontzorgen wij onze klanten graag en dat doen we voor een vast bedrag per maand.