Landingspagina’s vergroot je je vindbaarheid

Het inzetten van landingspagina’s is een extra dienst die wij leveren om te zorgen dat je hoger in Google scoort. Eén van de dingen die de Google bots erg belangrijk vinden is content. Niet alleen goede en relevante content, maar ook veel! Hoe groter jouw website is hoe meer autoriteit je krijgt. Helaas is Google ook streng op duplicate content, dus gewoon klakkeloos content kopiëren kan niet.

Als kopiëren niet mag, wat dan wel?

Kopiëren mag (nog) wel, maar je moet alleen slim zijn! Wij werken daarom met onderwerpen en plaatsnamen. Wij rekenen voor het maken van de eerste pagina € 150,- en daarna € 10,- per kopie. Wij gebruiken bijvoorbeeld het onderwerp “WordPress website laten maken”. Wat wij dan vervolgens doen is er een plaatsnaam aan koppelen. In dat geval wordt het “WordPress laten maken in Zwolle?”. De zoekterm voor die pagina passen we daarop aan en zo ook de content van die pagina. Op die manier is het geen duplicate content en kun je eindeloos pagina’s aanmaken.

Google Ads

De eerste paar plekken zijn altijd gereserveerd voor betaalde advertenties. Dit kunnen wij ook voor je doen. Met behulp van Google Ads en Analytics kunnen wij het gedrag van bezoekers in kaart brengen. Ook kunnen we zien op welke zoektermen zij zochten toen ze jou vonden. Deze kennis zetten we vervolgens in om jouw website organisch (gratis) beter vindbaar te maken!

Iets voor jou?