Wat is SEO optimalisatie?

Met SEO optimalisatie maken we jouw website of webshop beter vindbaar in Google. SEO staat voor Search Engine Optimization. Jouw website kun je op veel fronten verbeteren waardoor je SEO score omhoog gaat en waardoor je uiteindelijk beter gevonden zult worden.

seo optimalisatie

Wat doen wij tijdens een SEO optimalisatie?

In een strategie sessie brengen we je wensen in kaart. We voeren een zoekwoorden onderzoek uit en koppelen je website aan onze geavanceerde systemen. Op die manier brengen wij in kaart waar je website staat en waar er verbeterd kan worden. In veel gevallen moet de content aangescherpt of aangevuld worden, maar ook de website zelf bevat vaak technische fouten waar Google niet blij van wordt. Google wordt hierin ook steeds strenger dus het is een ongoing process.

Lokale SEO

Met lokale SEO vergroot je de lokale vindbaarheid van je website of webshop. Dit kan ook erg interessant zijn.

Lokale SEO iets voor jou?
Klik hier voor meer informatie.

SEO optimalisatie voor hogere conversies? Dat kan!

seo optimalisatie

SEO optimalisatie via externe systemen

Ook kijken we naar de instellingen van externe SEO verhogende systemen zoals je aanwezigheid in Google Mijn Bedrijf en koppelingen met Google Search Console. We analyseren de site en creëren een nulmeting met behulp van onderbouwde rapportages uit geavanceerde software en tools.

Scan resultaten
De resultaten worden met je besproken. Aan de hand van de resultaten maken we een plan de campagne. Samen met jou bepalen we de KPI’s en doelstellingen over een specifieke periode. We sturen op conversie en ROI.

Je kunt ervoor kiezen om alle werkzaamheden door ons uit te laten voeren óf om het zelf te doen met onze handreikingen. En natuurlijk werken we graag samen met je eigen webdeveloper of ICT team.

We zorgen voor een leuke samenwerking mét resultaat!

Wat is jouw SEO score?

Voer hieronder jouw website URL en gegevens in en je komt erachter of jouw website goed scoort.

Website optimalisatie

SEO optimalisatie

Is jouw website niet vindbaar in Google? Laat ons je helpen! We laten je website optimaal in de resultaten verschijnen op de trefwoorden die jij belangrijk vindt.

Lokale SEO

Wil je beter zichtbaar zijn zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen zorgen dat je ook regionaal goed vindbaar bent.

Conversie optimalisatie

Converteert jouw website slecht of niet? Je hebt veel traffic op je site maar er gebeurt niets? Waarschijnlijk gaat er dan bij de ‘customer journey’ iets mis. Wij kunnen helpen.

Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden (of trefwoorden) zijn termen, synoniemen en zinnen waarop jij gevonden wilt worden. Je verwerkt zoekwoorden in al je online teksten en social media.