Veelgestelde vragen

We helpen je graag!

In onze tak van sport worden verschillende termen over de bühne gegooid en ontstaat er wel eens miscommunicatie. Wij proberen daarom zoveel mogelijk ‘normale’ taal te gebruiken, want wij houden niet zo van deze vaktermen. Ondanks dat kan het gebeuren dat er bepaalde dingen zijn die je niet begrijpt. Hieronder dan ook een lijst met veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel ons gerust op 085 – 0516 871.

veelgestelde vragen

Algemeen

We geven gestalte aan nieuwe business concepten en reclame campagnes, werken we on- en offline marketing strategieën uit en realiseren professionele content in de vorm van fotografie, videoproducties, grafische designs en copywriting.

Wat is jullie uurtarief?

Wij hanteren een standaard uurtarief van € 75,- excl BTW. Wij hebben daarnaast nog andere spoedtarieven, die bepalen we in overleg.

Werken jullie ook samen met andere partijen?

Als de opdracht erom vraagt dan hebben wij diverse partijen waar we mee samenwerken. Tijdens de opdracht blijven wij het aanspreekpunt en sturen wij de andere partij aan. Dit zorgt voor heldere communicatie en voor de klant is het ook prettiger.

Werken jullie alleen op offerte?

Voor grotere klussen werken we veelal op offerte basis, maar voor kleine klusjes kunnen wij ook op uurtarief werken. Daarnaast hebben we voor terugkerende werkzaamheden als onderhoud en adverteren maandelijkse abonnementen

Zijn er kosten na oplevering van mijn website?

Ja, aan een website zitten altijd kosten verbonden voor bijvoorbeeld hosting, domeinnaam, SSL certificaat etc. Wat deze kosten zijn hangen af van de hostingpartij die je gekozen hebt.
Wij bieden daarnaast ook diverse services tegen abonnementsprijzen zoals onderhoud en adverteren.

Wat kost WooCommerce?

WooCommerce is geheel gratis

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een plug-in die webshop functionaliteiten toevoegt aan je WordPress website. Het is een populaire plug-in en is net als WordPress zelf enorm flexibel en makkelijk uit te breiden.

Waarom zou ik WordPress gebruiken?

WordPress is gratis, veelzijdig en makkelijk uit te breiden.

Wat kost WordPress?

WordPress zelf is geheel gratis

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je je eigen website kunt bouwen. Het biedt een platform waarop je eindeloos door kunt bouwen met behulp van thema’s en plug-ins. Het begon ooit als een eenvoudig BLOG-systeem maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de meeste gebruikte platformen voor het bouwen van websites. Het grote voordeel van WordPress is dat je zelfs zonder enige kennis van codetaal een website kunt bouwen.

Wat betekent SEO in de praktijk voor mij?

Een goede vindbaarheid gaat aan de hand van zogenaamde ranking factoren. Google hanteert volgens zegge zo’n 200 stuks. Hoeveel en welke dat precies zijn weet bijna niemand. Bij deze factoren kun je denken aan; veiligheid, mobiele vriendelijkheid, kwalitatieve content, snelheid etc.
Bij het bouwen van websites hanteren wij 3 hoofdcategorieën:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit
Waarom is SEO zo belangrijk?

Bijna 100% van de mensen starten hun zoektocht op een zoekmachine. Een goede vindbaarheid (zichtbaarheid) is essentieel voor leadgeneratie.

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, maar dat is alleen nog maar de letterlijke betekenis. Wat je in feite wil bereiken met een goede SEO score is dat je gevonden wordt door zoekmachines. Er zijn veel onderdelen die hierin een rol spelen, zoals de techniek van de website, de tekst maar ook andere instellingen in de backend van je website.

Webdevelopment

Samen met jou ontwerpen we een conversiegerichte website voor het grote publiek.

We bepalen en optimaliseren samen jouw boodschap die we vertalen naar een strak design afgestemd op je doelgroep. Aan de hand van jouw marketingstrategie spitsen we op converterende call to actions. Desgewenst verzorgen we aanvullende copywriting, video en fotografie.

Videoproducties

Je bent op zoek naar een solide videoproductie bedrijf dat jouw boodschap professioneel uit kan beelden. Een videoproductie bedrijf met kennis en ervaring. Een persoonlijk team dat verder denkt dan de video alleen. Aangenaam, wij zijn E2O Media.

Moet ik mezelf laten zien in de video?

Laten we voorop stellen dat je een interessante video wilt waarbij de kijker meegenomen wordt in jouw wereld. Als jij je niet op je gemak voelt voor de camera gaat je dat dus niet lukken en is het wellicht verstandig om iemand in te huren. Of zoals in ons geval doen wij het voor je.
Ben je echter wel goed voor de camera, dan adviseren wij dat absoluut. Niemand kan zo goed over z’n eigen onderneming praten als jij zelf.

Is video iets voor mij?

In de meeste gevallen wel. Het voordeel van een video is dat je beeld én geluid hebt dus naast een goede sfeerimpressie kun je ook informerende teksten inspreken. Of een goed stukje muziek eronder zetten. Daarom adviseren wij in de meeste gevallen om je bedrijf met minimaal een goede promo te laten zien aan je klant.

Hoe wordt mijn video opgeleverd?

Hierover maken we in het voortraject duidelijke afspraken. De oplevering hangt sterk af van waar en hoe de video gebruikt gaat worden. Als de klant geen voorkeur aangeeft schieten wij standaard in 1920×1080 50p en ontvang je van ons het MP4 bestand via een download link.

Maak je gebruik van onze YouTube dienstverlening? In dat geval zetten wij de desbetreffende video zelf op YouTube en geven het de juiste titel en omschrijving.

Hoe lang duurt de oplevering van mijn video?

Het komt vaak voor dat de klant een precieze datum heeft waarop ze de video nodig hebben. In zulke gevallen zorgen we er natuurlijk voor dat die dan op tijd klaar is. Als er geen expliciete afspraken gemaakt worden kun je er vanuit gaan dat de video binnen 2 weken opgeleverd wordt.

Wat voor fotografie maken jullie?

Wij deinzen in principe nergens voor terug en zijn actief in allerlei disciplines, zoals:

Mijn telefoon kan ook foto’s maken toch?

Klopt, en vooral de laatste generaties telefoons kunnen in de juiste omstandigheden behoorlijk goede foto’s nemen. De reden hiervoor de enorm sterke CPU’s die erin zitten. De andere factoren laten in veel situaties te wensen over.
Een goede camera beschikt over een gevoelige sensor met afneembare lensen. Elke situatie kan om een andere lens vragen en dit heeft alles te maken met de brandpuntafstand en lichtgevoeligheid. Daarbij is het aantal megapixels maar een klein onderdeel van een goede foto.

En los van de techniek is het schieten van het juiste plaatje ook een stuk kennis van de fotograaf.

Waarom fotografie laten maken?

Fotografie is essentieel voor jouw klant. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden en als jij jouw bedrijf of eigen gezicht laat zien op je website dan ben je persoonlijker dan met stockfotografie. Wij schieten daarom sfeervolle plaatjes van jou in jouw omgeving zoals je bent.

Fotografie

Je wilt je website, social media en andere marketing uitingen naar een hoger niveau tillen met goeie fotografie voor bedrijven. Je wilt foto’s die spreken. Foto’s die jouw bedrijf, jouw team en jouw producten uitstralen. Foto’s met een moderne en professionele look & feel. Foto’s die geen vermogen hoeven te kosten.

Copywriting

Het is niet gemakkelijk kwalitatieve teksten te schrijven.
Vaak weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen. Loop je gaandeweg het schrijven vast op een zogenaamd “writersblock”. Of heb je er simpelweg geen tijd voor. In zulke gevallen helpen wij je graag.

Wat kost copywriting?

Een prijs noemen is lastig omdat we dat in veel gevallen meenemen in de offerte van andere werkzaamheden. Daarnaast hangt het ook sterk af van de hoeveelheid tekst, het onderwerp en opleveringstermijn.

Wat is copywriting?

Copywriting is niks anders dan het schrijven van wervende teksten. Deze teksten kunnen zijn voor je website, advertenties of andere doeleinden.

Social Media

Dat social media belangrijk is voor bedrijven weet iedereen. Dat social media thuishoort in een goede marketingmix is ook wel bekend. Maar dat social media marketing relatief goedkoop is en je heel snel resultaat op kan leveren is niet bij iedereen bekend.

Adverteren

Met E2O Media haal je een full-service partner in huis die je kan helpen met alle vormen van online en offline adverteren. Ons hoogste doel is niet de advertentie, de plaatjes, video’s of welke uiting dan ook die we voor je maken…Nee, ons hoogste doel is het resultaat dat we er voor jou mee kunnen behalen. Ofwel, wij zijn pas tevreden als jij meer omzet genereert, meer websitebezoekers hebt, meer boekingen krijgt. Maar net wat je nodig hebt:)

Hoe werkt adverteren?

Adverteren hoeft niet moeilijk te zijn. Vooral niet met social media. De uitdaging zit hem in het aanspreken van de juiste doelgroep, analyses maken en advertenties aanscherpen waar nodig. Om het adverteren rendabel te maken moet je dus constant bijsturen en aanscherpen. Hiervoor gaan we graag met je in gesprek.

Wat kost adverteren?

Adverteren is in de meeste gevallen op basis van klikbudget of dag budget. Daarnaast rekenen wij een beheertarief maar dat tarief is sterk afhankelijk van de afspraken die we maken.

Waar adverteren jullie?

Wij richten ons vooral op de 4 grote platforms:

Waarom zou ik adverteren?

In het hedendaagse internet geweld is organische vindbaarheid erg lastig. Daarnaast is het ook lastig te traceren waar de mensen vandaan komen en hoe ze je gevonden hebt. Met behulp van advertenties, landingspagina’s en goede call-to-actions op die pagina kunnen wij traceren waar de mensen vandaan komen en welke advertenties dus wel en niet goed werken. Op basis van deze kennis kunnen we de advertenties nog weer beter insteken waardoor we steeds een beter beeld krijgen van je doelgroep.